Premium mondverzorging uit Zwitserland / Gratis verzending voor bestellingen boven € 40

Nieuwsbrief

Wat staat er in de Curaprox nieuwsbrief? 

Schrijf je in op de Curaprox nieuwsbrief om de laatste updates over het onderwerp mondzorg te ontvangen. Curaprox geeft informatie over mondhygiëne en nieuwe producten. Voor degenen die van een koopje houden, houden we je ook regelmatig op de hoogte van onze beste aanbiedingen en kortingen. 

link

Wat zijn de voordelen?

Door je aan te melden voor de Curaprox nieuwsbrief blijft je op de hoogte van de laatste kortingen en speciale aanbiedingen van Curaprox. Wanneer je, je aanmeldt, krijgt je toegang tot exclusieve vouchers die alleen beschikbaar zijn voor onze nieuwsbriefabonnees. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

link

Hoe vaak ontvang ik de Curaprox nieuwsbrief? 

Je ontvangt enkele keren per maand informatie en aantrekkelijke aanbiedingen. We zullen je ook informeren over exclusieve speciale aanbiedingen en kortingen wanneer deze zich voordoen. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

link

Hoe meld ik me aan? 

Om te profiteren van de voordelen van de Curaprox nieuwsbrief, hoeft je alleen je e-mailadres in te voeren op onze registratiepagina. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met een link naar de registratie. Als je al een gebruikersaccount hebt, kunt je, je nieuwsbriefinstellingen wijzigen in het overeenkomstige gedeelte van het menu onder ‘Mijn account’. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

link

Hoe meld ik me af? 

Als je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief, dan kan dat via de link onderaan elke nieuwsbrief. Als je een gebruikersaccount hebt, kunt je het aankruisvakje voor de nieuwsbrief onder ‘Persoonlijke gegevens’ in ‘Mijn account’ verwijderen.

Als je problemen ondervindt bij het uitschrijven, neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk op je vraag reageren. 

link