Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 5 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

CS 12460

Heb uw tandvlees lief

Maak van tanden poetsen een gezond dagelijks ritueel met zacht poetsen als gouden standaard. U heeft uw tandvlees lief. Uw tandvlees heeft u lief.

12.460 ultrafijne borstelharen geven een nieuwe invulling aan zachtheid en efficiëntie

Elk Curen® borstelhaar is 0,08 mm in diameter - haarfijn

Maak van poetsen een gezond dagelijks ritueel - bewust, gezond en plezierig

Achthoekige handgreep om ervoor te zorgen dat u in de juiste reinigingshoek van 45 graden poetst

Ons meesterwerk

Deze speciale tandenborstel voelt aan als fluweel voor uw tanden... van de zachte aanraking als u begint te poetsen tot het zijdezachte gevoel erna. Verwijdert tandplak op prachtige wijze.

Bewust plezier

De tijd van tandenpoetsen als een karwei is voorbij. Tandenpoetsen wordt met de CS 12460 velvet een dagelijks gezond, bewust en plezierig ritueel.

Voel je goed

Wat een gevoel - vóór, tijdens en na. Vóór... het gevoel van anticipatie. Tijdens... zo zacht. Na... fris en licht - zoals het gevoel van reiniging na een bezoek aan de mondhygiënist.

Zo zacht. Zo efficiënt.

Aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten om duidelijke redenen: De vele zachte borstelharen verwijderen tandplak zonder het glazuur aan te tasten... en reinigen het tandvlees zonder het te irriteren.

Licht gebogen, compacte borstelkop

Voor een optimale reiniging. Bereikt en reinigt voorheen "onbereikbare" plaatsen. Reinigt gemakkelijk achter de achterste kiezen.

Liefdevolle verzorging

De CS 12460 bestrijdt tandplak zonder te irriteren. De vele zachte borstelharen verwijderen tandplak grondiger dan harde borstelharen - zonder te irriteren.

Waarom al die ophef?

Als u het weet, dan weet u het. Zodra u de CS 12460 op een zachte manier begint te gebruiken - in kleine cirkels poetsen met nauwelijks druk - wordt het overduidelijk. Doe mee met de zachte revolutie.

Nog zachter. Nog efficiënter.

De Curaprox CS 12460 voelt als fluweel voor uw tanden... van de zachte aanraking als u begint met poetsen tot het zijdezachte gevoel erna. Ontwikkeld en vervaardigd in Zwitserland.

De heer of mevrouw Zonneschijn

Fleur uw mondverzorgingsroutine - en uw badkamer - op met chique, ingetogen elegantie. Kies uit 36 verschillende kleurencombinaties. Mat. Elegant. Mooi. Gemaakt in Zwitserland.

Het Curaprox verschil

Veel mensen poetsen met te veel druk met te harde borstelharen - wat leidt tot schade zoals terugtrekkend tandvlees. Onze ultrafijne Curen® borstelharen maken het verschil. Ze voorkomen verwondingen en zorgen voor een ongeëvenaard zachte, reinigende kracht.

Ontdek het ritueel

Neem tijd voor uzelf en uw mondzorg. Rustig, twee keer per dag... poets tand voor tand in kleine, zachte cirkels - bijna zonder enige druk. Elke dag in dezelfde volgorde: onder buitenkant, onder binnenkant, boven buitenkant, boven binnenkant. Aandachtig. Mooi.

De ware jij

12.460 speciale Curen® borstelharen garanderen de zachtste Curaprox-ervaring van allemaal. Voor sterke, mooie tanden en gezond tandvlees... zonder glazuurbeschadiging, zonder terugtrekkend tandvlees. Ontdek uw echte glimlach.

Tandglazuur is harder dan staal

Maar zuren – en harde tandenborstels – kunnen het afslijten. Zachte borstelharen verwijderen tandplak zonder het glazuur aan te tasten... en reinigen het tandvlees zonder pijn.

Zo veel borstelharen

12.460 borstelharen is veel. Zelfs naar onze maatstaven.

Ze hebben elk een diameter van 0,08 mm - haarfijn. Ze vormen een ongekend dicht reinigingsoppervlak dat de tand en de sulcus zacht omhult. Ervaar een reiniging met ongekende zorg en efficiëntie.

Hoe moet ik mijn tanden poetsen?

Elke mond is anders. En er is zoveel advies terug te vinden over hoe u moet poetsen. Maar er is een methode die nooit faalt - een methode die voor iedereen werkt.

Begin in een hoek van 45 graden - half op de tanden, half op het tandvlees

Poets zachtjes... bijna zonder druk  

Beweeg in kleine, zachte cirkels - laat u leiden door uw tandenborstel

GEVOELIGE TANDEN:

DE ULTIEME HANDLEIDING

Meer informatie Bestel