Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

OVER ONS

GEZONDHEID BEGINT IN DE MOND

Voor een gezond lichaam is een gezonde mond nodig. Bij het Zwitserse bedrijf Curaden wordt er hard gewerkt om dat voor elkaar te krijgen. In het midden van dit alles staat de ondernemersfamilie Breitschmid en het merk Curaprox. 

Ondernemer Ueli Breitschmid gelooft in een betere wereld: "We hebben het zelf in de hand". Zijn mondhygiënebedrijf, Curaden, verkoopt meer dan alleen producten. Het overbrengen van de kennis om een leven lang een gezonde mond te behouden is de inzet van het familiebedrijf: ieder mens heeft het zelf in de hand om voor zichzelf en zijn gezondheid te zorgen. Uitgangspunt is de overtuiging dat een goede gezondheid begint in de mond. De mond is immers de poort naar het lichaam. 

Een goed draaiend systeem

Het bedrijf trekt zijn eigen plan ten opzichte van zijn wereldwijde concurrenten. Niet alleen is het bijzonder flexibel en heeft het een rijke geschiedenis, maar het heeft daarnaast een missie om mensen samen te brengen en kennis over te dragen. Curaden geeft preventie een belangrijke rol in de gezondheidszorg. Tandartsen en specialisten in de tandheelkunde zouden ook zo moeten worden, als het aan het bedrijf ligt. Preventie op het gebied van mondhygiëne bepaalt de bedrijfscultuur. Dit is een moderne manier van denken die door Curaden consequent wordt doorgevoerd onder leiding van Christine Breitschmid, die als derde generatie van haar familie het bedrijf verder brengt.

Functionaliteit en plezier

Vandaag de dag is Curaden een toonaangevende wereldwijde aanbieder van holistische mondhygiëneconcepten in meer dan 70 landen. "Een betere gezondheid voor u" is de filosofie die ten grondslag ligt aan alles wat het bedrijf doet. Dit motto benadrukt het belang van mondgezondheid en het verband met de algemene gezondheid. Of het nu gaat om interdentale ragers, een tandenborstel met bijzonder fijne en nauwkeurig geordende borstelharen, een elektrische sonische tandenborstel, een mondspoeling, een babysetje of een milde tandpasta: het merk Curaprox, zijn producten, wereldwijde dochterondernemingen en filialen leveren allemaal kleurrijke speelsheid en verbinden gezondheid met plezier.

Curaden ontwikkelt in samenwerking met deskundigen op het gebied van onderzoek, onderwijs en praktijk de meest milde en effectieve mondverzorgingsmiddelen. Curaprox is het mondverzorgingsmerk van Curaden AG, gevestigd in Zwitserland.

Meer leren