Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

BDC Biologische gebitsprothese verzorging

Zorgdragen voor gebitsprotheses en beugels

Als je kiest voor BDC, laat je in feite de natuur zorgen voor je gebitsprotheses of beugels - en daarmee voor je mondgezondheid. Met dank aan citroenzuur, zeezout en eucalyptusolie.

Zuivert met citroenzuur en zeezout

Laat het er jarenlang zo goed als nieuw uitzien. En zo voelt het ook.

Beschermt met eucalyptusolie

Natuurlijke, langdurige verzorging

De gouden combinatie van citroenzuur en zeezout lost voedselresten en plak zonder enige moeite op. In tegenstelling tot andere agressievere reinigers, beschadigt BDC het plastic niet. Zo zorg je ervoor dat je gebitsprotheses en beugels er nog jarenlang zo goed als nieuw uit blijven zien - en blijven voelen.

Ongeëvenaarde zachte bescherming

Eucalyptusolie zorgt ervoor dat BDC een frisse, smakelijke noot krijgt. Het brengt daarnaast helende, ontstekingsremmende eigenschappen met zich mee. Als dat nog niet genoeg is, verzegelt en beschermt het ook het plastic - waaronder reeds bestaande haarscheurtjes - met een glad laagje.

Het zijn de kleine dingen…

Geef je gebitsprothese of beugel de verzorging en die fonkeling die het verdient. Maak kennis met de Curaprox tandenborstels. Het verwijderen van voedselresten en plak wordt ineens eenvoudiger dan ooit. En we bieden de garantie dat het plastic niet krast. Gebruik de BDC borstel voor gebitsprotheses of beugels en de CS 5460 voor de sluitingen.

Er gaat niets boven de natuur

Bij Curaprox beginnen we altijd met de vraag “hoe kan de natuur helpen?” Dat is waarom BDC zo goed is voor je mondgezondheid. En dat is waarom BDC je gebitsprothese of orthodontische beugels jarenlang zo goed als nieuw houdt.

BDC: Wat maakt het verschil?

Het grote verschil ligt in de natuurlijke ingrediënten. Het is de reinigingskracht van citroenzuur en zeezout. En de pittige bescherming van eucalyptusolie. Geen haarscheurtjes betekent dat pathogenen zich nergens meer kunnen verstoppen.

Citroenzuur

Eén van de eerlijkste geneesmiddelen uit de natuur - en het hoofdbestanddeel in BDC 100 voor dagelijks gebruik en BDC 105 voor wekelijks gebruik. Het maakt korte metten met voedselresten, vlekken en bacteriën. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat er geen haarscheurtjes kunnen ontstaan.

Eucalyptusolie

Eucalyptusolie zorgt voor maximale frisheid van je gebitsprothese of beugel. Ook is het een ontstekingsremmer, altijd handig. Daarnaast verzegelt en beschermt het het plastic door de vorming van een flinterdun laagje microfilm.

Zeezout

Geen chocoladereep of 5-sterren-maaltijd is compleet zonder zeezout. Wij weten dat hetzelfde geldt voor reinigingsproducten voor protheses en aligners. Het zeezout stabiliseert en versterkt het reinigende effect van het citroenzuur.

Moet ik mijn prothese of aligners echt ook nog poetsen?

Wat we weten is dat jij, als drager, graag wilt dat je prothese of aligner comfortabel zit. Dan is het goed te weten dat je snel en makkelijk de resten en afzettingen kunt wegpoetsen, die al opgelost en gedesinfecteerd zijn door BDC 100 voor dagelijks gebruik en BDC 105 voor wekelijks gebruik.

Zacht is het toverwoord

Chemicaliën vallen bacteriën maar al te graag aan. Helaas vallen ze ook plastic aan, waarbij haarscheurtjes kunnen ontstaan. Dit zijn broedplaatsen voor ziekteverwekkers. In tegenstelling tot de concurrentie gebruikt BDC natuurlijk citroenzuur, zeezout en eucalyptusolie om voedselresten en bacteriën te verwijderen. Zo bieden wij zachte verzorging voor gebitsprotheses en orthodontische beugels.

CS 5460

Reinigt en stimuleert het tandvlees

Meer informatie Bestel

Implantaat

De beste mondzorg voor mijn tandimplantaat of gebitsprothese

Meer informatie Bestel

CS 708

Voor de lastig te bereiken plekken

Bestel