Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

KINDERTANDENBORSTEL KIDS

HALLO GLIMLACH, VAARWEL CARIËS!

De kids kindertandenborstel, aanbevolen voor kinderen van 4 tot 12 jaar, is gebaseerd op onze iconische tandenborstel CS 5460. Hij is perfect afgestemd op de kindermond en kinderhanden en uiterst zacht voor tanden en tandvlees.

5.500 Curen®-filamenten dicht opeengepakt op de borstelkop voor een uitzonderlijk grondige reiniging

Extra compacte, licht gekantelde borstelkop voor optimale reiniging

Curen®-filamenten: Ongekend zacht. Ongekend fijn - met een diameter van slechts 0,09 mm

Achthoekige handgreep. Het is bijna onmogelijk om NIET onder de juiste hoek te poetsen.

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR KINDERHANDEN

Door de achthoekige handgreep kunnen kinderen de tandenborstel makkelijk vasthouden en onder de juiste hoek poetsen. Met de extra kleine, licht gekantelde borstelkop wordt het kinderspel om de juiste techniek toe te passen. Poetsen wordt leuk.

UITERST ZACHT VOOR TANDEN EN TANDVLEES

U krijgt 5.500 ultrafijne Curen®-filamenten van 0,09 mm. Hiermee kan uw kind grondig en uiterst voorzichtig poetsen. Ideaal voor kinderen met gevoelige tanden en gevoelig tandvlees - zelfs wanneer de volwassen tanden doorkomen.

KIES DE TANDENBORSTEL WAAR UW KIND HELEMAAL WEG VAN IS

ENERGIE

VOLMONDIG JA

Creatief. Vol van inspiratie.

Laten we poetsen.

HART

DRUK
JEZELF UIT

Voor meiden en moderne jongens.

NATUURLIJK

IN HARMONIE

De kalmerende manier om te poetsen.

HELDERE

BLAUWE LUCHT
NADENKEN

Geen grenzen. Pluk de dag.

LUXE

DE ROYALE
KLEUR

Voor uw prinsessen
en prinsen.

ORANJE

ONTWAAK
HET PLEZIER

Het begint bij
tandenpoetsen!

Geloof in magie.

Sinterklaas. De paashaas. De tandenfee. Vroeg of laat komt het moment dat uw kind niet meer gelooft in magie, maar één ding is zeker: er is geen twijfel dat de perfecte tandenborstel voor uw kleine schat bestaat. Geef mondhygiëne de best mogelijke start. 

OEFENING BAART KUNST

Volwassenen gebruiken meestal een harde tandenborstel. Zo beschadigen ze hun tandglazuur en tandvlees en lopen ze risico op andere gebitsproblemen. Help uw kind de goede, levenslange gewoonte aan te leren om voorzichtig en grondig te poetsen met een tandenborstel die is voorzien van een groot aantal ultrafijne filamenten.

QUALITY TIME

Maak van samen tandenpoetsen een leuk onderdeel van uw dag. Door te zorgen voor een nieuwe, speelse, leuke routine, legt u voor uw kind de basis voor een goede mondverzorgingsroutine voor het leven.

SIMPELE WISKUNDE

Hier is een optelsom die logisch is voor kinderen - en volwassenen - die een Curaprox tandenborstel nog moeten uitproberen. Doe uw harde tandenborstel weg. Voeg nu een ongekend zachte en efficiënte Curaprox-tandenborstel toe. Het resultaat? Pure vreugde.

LIEFDE EN KNUFFELS

Tandglazuur is harder dan staal. Maar zuren, en harde tandenborstels, kunnen het afslijten. Onze filamenten verwijderen tandplak zonder het tandglazuur te beschadigen en strelen het tandvlees zachtjes. 

EXTRA BESCHERMING

Het beschermkapje houdt de tandenborstel veilig schoon - zelfs als ze hem in hun schooltas gooien. Het kapje beschermt de borstelkop en de fijne filamenten, zodat de tandenborstel lang goed blijft werken.