Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

Hydrosonic pro

Professionele tandzorg

Met de Hydrosonic pro krijg je iedere keer dat je poetst weer dat schone gevoel van een professionele gebitsreiniging. Ook bij beugels, implantaten, gevoelig tandvlees, en voor de moeilijk te bereiken plekken.

Zeven verschillende reinigingsstanden. Ontdek je favoriete stand en geniet van de perfecte gebitsreiniging

Krachtige batterij: Meer dan 60 minuten poetsgenot met een enkele oplaadbeurt via USB

Drie innovatieve borstelkoppen: Power, sensitive en single

Perfecte reiniging, zelfs voor moeilijk te bereiken plekken. Bedankt, Curacurve®: lichte kromming, enorm verschil

Mondverzorging als kunstvorm

Tandenpoetsen als een exacte wetenschap. De “single” extra kleine borstelkop is een doorbraak voor zowel tand-voor-tand en tandvleesreiniging. Nu kun je ook reinigen tussen tanden en beugels, slotjes of bitjes. Perfect schoon, kleine moeite. Dat is Zwitserse borstelkop-technologie op z’n best.

Deze borstelkoppen komen overal

Het ontwerp van de borstelkop is ronduit subliem. Ultra-fijne, zachte Curen® borstelharen van filament - in plaats van het gangbare nylon - die zich om iedere tand heen wikkelen voor een effectievere reiniging. En die borstelkop is zo klein, dat je ook gemakkelijk de ruimtes rondom je tanden bereikt.

Wat is jouw voorkeursstand? Kies uit 7

Van 44.000 tot 84.000 heerlijk zachte borstelbewegingen per minuut. De Hydrosonic pro elektrische tandenborstel geeft je dat professioneel schoongemaakte gevoel. Kies je reinigingsstand en poetsen maar!

60 minuten poetsen met een volle batterij

Tot wel 30+ poetsbeurten met een enkele oplaadbeurt. Ja, het kan. En het vermogen blijft hetzelfde, ongeacht het oplaadniveau. Het spreekt voor zich dat je via USB kunt opladen. Wat had je dan verwacht?

Lichte kromming, groot verschil

Curacurve® is een kromming in de borstel van slechts 10 of 15 graden. Toch maakt dit een wereld van verschil. Nu kun je gemakkelijk zelfs de moeilijkste plekken reinigen, zoals de achterkant van de voortanden of achter de kiezen en premolaren. Dit is wat je krijgt als je tandheelkundigen hun eigen tandheelkundige producten laat ontwerpen. 

Hydrosonisch reizen

Het is een reisset. Het is licht, het is compact, het is praktisch. Gun jezelf de mondzorg die je verdient. Je Hydrosonic pro altijd bij de hand wanneer je ‘m nodig hebt.

Complete mondzorg met een enkele druk op de knop

Langere tijd lieten wij de elektrische tandenborstels links liggen. Zo ook Curaprox expert Prof. Dr. med. dent. Ueli P. Saxer. Tot er opeens een lichtje opging. De rest is geschiedenis. De Hydrosonic pro heeft de juiste toon geraakt.

VIDEO VOOR PROFESSIONELE GEBITSREINIGING

Een borstelkop voor iedere situatie

De Hydrosonic pro elektrische tandenborstel wordt geleverd met drie innovatieve borstelkoppen. Power, sensitive en single. Allemaal ontwikkeld én geproduceerd in Zwitserland. Welke is jouw favoriet?

German Design Award 2021

Winner of the category "Excellent Product Design Medical Rehabilitation and Health Care"

«The special design of the brush head simplifies dental care even in the case of complicated tooth positions or the presence of braces.»

Enzycal

Zacht, mild, effectief.
Geschikt voor
sonische
tandenborstels.

Meer informatie Bestel

CS single

Tand voor tand

Meer informatie Bestel

Implantaten

Voor dat beetje speciale aandacht

Meer informatie Bestel