Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Kies uw land Nederland Nederland
Gratis verzending voor bestellingen boven € 40
Levering tussen 3 en 4 werkdagen
Veilig betalen met 3D Secure

CS single tandenborstel

Soms is minder beter

Plak op de tanden en in het tandvlees. Verkleurde deeltjes. De CS single maakt grondig schoon - zelfs in de moeilijk te bereiken plekken. Het lijkt wel of je een persoonlijke mondhygiënist in je badkamer hebt.

De single-tuft. Een enkel tuftje voor nauwkeurige verzorging.

6-mm lange ultra-fijne Curen® filamenten

Tandpasta? Niet nodig! Perfect voor onderweg, dus.

Bereikt al die moeilijk te bereiken plekken… zelfs met een beugel

Gek op de CS single

Als tandenborstel-liefhebbers zijn we er gek op om die precieze, zachte bewegingen langs het tandvlees te maken. Zo maken we ook de plekken schoon die onmogelijk te bereiken lijken. Zelfs tussen tanden, beugels, slotjes of bitjes.

Waarom “CS single”?

Omdat al het werk uitgevoerd wordt door een enkel ‘toefje'. Deze single-tuft maakt het perfect voor de reiniging van iedere tand én je tandvlees. Het is de ultieme manier om je tanden te poetsen. Maak je maar klaar om meer tijd met schone tanden door te brengen. 

Kleine borstel… groot verschil

Groter is niet altijd beter. Kleine borstelkop. Ongeëvenaarde reinigingskracht.

Oude manieren. Nieuwe technologie.

In lang vervlogen tijden - voor de uitvinding van de moderne tandenborstel - poetsen mensen al hun tanden. Daarvoor kauwden zij op takjes of wortels, tot de uiteinden ervan rafelden. Dit gebruikten zij als tandenborstels. Wij hebben ons voor de CS single laten inspireren door deze traditie.

Subtiel is het woord

De filamenten van de CS single zijn stugger dan de filamenten van onze andere tandenborstels. Plaats de buitenste borstelharen van de kop zachtjes op de tand, zodat ze net in de rand van het tandvlees komen te staan. Terwijl je voorzichtig poetst, tand voor tand, waaieren de filamenten uit en maken ze ook schoon in het tandvlees. 

Altijd bij de hand

Tandpasta is niet nodig. Je kunt dus op ieder gewenst moment met je CS single poetsen. Kijk maar wanneer het uitkomt. Terwijl je een film kijkt, een boek leest, of op de trein wacht. Het kan allemaal.

Relaxen met de CS single

Het vereist enige oefening om de precieze, zachte bewegingen langs de tandvleesrand onder de knie te krijgen. Zodra je de techniek echter geperfectioneerd hebt, is het de beste poetsmanier. Onze tevreden poetsers doen het nu terwijl ze door Facebook scrollen, of een film kijken.

Maak op de juiste manier schoon

Begeleid de CS single langs je tandvlees met precieze, voorzichtige bewegingen. Hierbij hoef je nauwelijks druk te zetten. Curaprox heeft de CS single speciaal ontwikkeld voor deze ‘solo techniek’ poetsmethode

Houd de borstel verticaal vast en breng deze naar één zijde van het tandoppervlak

Beweeg de filmenten op de borstelkop zachtjes heen en weer, op een manier dat ze de tandvleesrand nét raken

Beweeg de CS single nu met precieze, zachte, “trillende” bewegingen langs de tandvleesrand. Ga van de ene kant van de tand naar de andere kant

HOE GEBRUIKT U UW CS 1006 TANDENBORSTEL

Hydrosonic pro

Sonische tandenborstel met een enkele borstelkop

Meer informatie Bestel

Je tandvlees

Laat zien dat je ervan houdt 

Meer informatie Bestel

Interdentale ragers

Effectief poetsen in de ruimtes tussen je tanden

Meer informatie Bestel